kunst gemaakt voor én door mensenFeatured Image
  • Category
  • Date

    7 February

Cris Keulen wint Zilveren Camera 2017

Cris Keulen heeft onlangs de Zilveren Camera 2017, een prijs voor de beste persfoto’s, gewonnen. Hij kreeg deze prijs voor de serie Kwetsbare liefde. Deze serie foto’s gaat over een Limburgse man die zorgt voor zijn al jaren dementerende vrouw. Het is de toewijding van de fotograaf die deze serie tot een prachtig en fragiel verhaal maakt, zowel beeldend als de samenstelling van de foto’s.

Dat Cris Keulen de juiste sfeer in zijn foto’s weet te raken, zien we ook in Zuyderland. Hier zijn in het Moeder-Kind Centrum enkele foto’s van hem te zien die de sfeer van onbevangenheid van het leven, eenvoud en schoonheid in zich dragen. Foto’s die troost bieden, een lach veroorzaken en de toestand van het moment bevestigen.