kunst gemaakt voor én door mensenFeatured Image
  • Category
  • Date

    18 June

MS-Art Gallery te zien in Zuyderland Sittard/Geleen

Sinds maandag is in de centrale Hal van Lokactie Sittard/Geleen de MS-Art Gallery te bewonderen. Deze tentoonstelling is gemaakt door mensen met Multiple Sclerose en toont de onzichtbare symptomen van MS en de impact die het heeft op de kwaliteit van leven. MS is een chronische auto-immuunziekte van het centrale zenuwstelsel en een van de uitdagingen van leven met MS zijn de onzichtbare symptomen die niemand kan zien waardoor de ziekte moeilijk is te begrijpen.

Elk kunstwerk heeft een korte beschrijving van de symptomen die zijn getoond, beschreven door de persoon die het betreffende kunstwerk heeft gemaakt. De tentoonstelling is nog te zien tot en met vrijdag 21 juni