kunst gemaakt voor én door mensenFeatured Image
  • Category
  • Date

    31 July

Nieuwe tentoonstelling: ‘Het staat gedrukt’, grafische kunst uit onze kunstuitleen

In de tentoonstelling ‘Het staat gedrukt’ zien we kunst gemaakt in verschillende grafische technieken, die behoren tot de kunstcollectie van Zuyderland en die momenteel deel uit maken van onze kunstuitleen. Het zijn werken die bestemd zijn voor de niet openbare ruimte zoals kantoren, behandelkamers en koffiekamers. Onze medewerkers kunnen ervoor kiezen om op deze kamers hiervan gebruikt te maken, elk half jaar nieuwe kunst. Een leuke manier om steeds met andere kunst te omringen op je vaste werkplek. De tentoonstelling is te zien van 1 augustus tot en met 30 september, in het tentoonstellingsgebied (tussenverdieping) van Zuyderland Heerlen.